Efter en uge på ski i Cervinia skulle turen gå til et forretningsmøde i Montalcino i Toskana. Det ville have været praktisk at køre direkte til Montalcino. Men dem vi skulle mødes med var til Vinitaly i Verona. Så vi skulle lige finde noget at lave et par dage, helst på vejen. Efter lidt research faldt valget på Genova, der ligger sådan lidt halvvejs mellem Cervinia og Montalcino. Det er rigtig lang tiden siden at jeg har været i den by. Jeg har aldrig betragtet den som en turistby. Men der er åbenbart sket rigtig meget i årenes løb. Det var godt nok overraskende hvor mange mennesker/turister der var i byen. Men bare prøv at se denne artikel på Condé Nast Traveller https://www.cntraveller.com/article...e-city-is-our-favourite-city-break-for-spring. Jeg har lært en ting på sight-seeing i Genova: Man skal kigge op når man går rundt i byen! Ellers får man ikke set så meget. Her et på indtryk: Man bliver ret sulten når man kigger op på den måde hele tiden. Vi var heldig at finde en helt fantastisk restaurant Cibus 13 https://cibus13.eatbu.com/?lang=en#aboutUs . Jeg ville tage tilbage til Genova bare for at spise på den! Som forret bestilte vi den mest delikate ret med ansjoser på stegte peberfrugter, smør og mørkt brød. Den smagte himmelsk! Som hovedretter Bestillte vi Spaghetti Vongole som var nogen af de bedste jeg nogensinde har spist og en oksehaleragout som også var helt i top: Vi kunne ikke lade være med at bestille en dessert. Tiramisu'en blev selvfølgelig serveret i hjerteform og vi var lykkelige! Så var der måske lidt inspiration til at komme afsted til en by man aldrig havde tænkt over før.